En son eklenen makale

En ucuz iPhone 13 nerede satılıyor?

  Türkiye’den çok rağbet gören   Apple   telefonlarından olan  iPhone 13’ün fiyatları   her dakika araştırılıyor.   Peki en ucuz iPhone 13 nerede satılıyor . İşte ilk üç adres… Peki, iPhone 13 serisinin 14 serisinden ciddi anlamda bir farkı var mı? iPhone 13 fiyatları ne kadar? iPhone 13 en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar… İPHONE 13 ÖZELLİKLERİ BOYUT VE AĞIRLIK: Genişlik: 71,5 mm Uzunluk: 146,7 mm Derinlik: 7,65 mm Ağırlık: 173 gram EKRAN: Super Retina XDR ekran 6.1 inç (diyagonal) tam ekran OLED 2532 x 1170 piksel çözünürlük HDR ekran True Tone Geniş renk yelpazesi (P3) Haptic Touch 2.000.000:1 kontrast oranı (tipik) 800 nit maksimum parlaklık (tipik) Parmak izine dayanıklı yağ tutmayan kaplama ÇİP:  A15 Bionic çip 6 çekirdekli CPU 4 çekirdekli GPU 16 çekirdekli Neural Engine KAMERA: 12 megapixel çift kamera sistem Geniş Kamera: 1.6 diyafram Ultra Geniş Kamera: 2.4 diyafram 2 kat optik uzaklaştırma 5 kata kadar dijital zoom Altı efektli Portre Işığı Sensör bazlı optik görüntü Be

Evde Korona Virüs Testi Nasıl Yapılır? Sağlık Bakanlığı Çevrimiçi COVID-19 (Corona) Virüs Test Ekranı

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) tehlikesi ile baş başayız. Sağlık Bakanlığı internet üzerinden online (çevrimiçi) koronavirüs testini vatandaşların himzetine sundu. İnternetten yapılabilen bu test sayesinde korona virüs risk durumunuzu anlayabiliyorsunuz.

Sağlık Bakanlığı Alo 184 hattının devreye girmesinden sonra şimdi de yeni bir himzeti devreye soktu! COVID-19 için vatandaşların 8-10 soruluk test içeren bir survey sayesinde hastalık riskini kolayca sorgulayabileceği koronaonlem.saglik.gov.tr adresi kullanıma açıldı.

KORONAVİRÜS (COVID-19) TESTİNİN ÇIKAN SONUCUNA GÖRE YÖNLENDİRME YAPILIYOR

Ön değerlendirmenin yüksek riskli çıkması halinde ise uygulama, bir sağlık tesisinin ziyaret edilmesini öneriyor. Uygulama sayfasında "Son 14 gün içerisinde seyahat edilen ülke", "Son 14 gün içerisinde herhangi bir sağlık merkezinde bulunulup bulunulmadığı", "Son 14 gün içerisinde solunum yolu hastalığı (nezle, grip, zatürre vb) olan birisiyle temas olup olmadığı, kronik hastalık sorgusu, sağlık çalışanı olunup olunmadığı, ateş durumu, boğaz ağrısı, göğüs sıkışması" gibi hastalığa dair belirtilerin sorgulanması gibi aşamalar bulunuyor. Verilen cevaplara göre kişinin koronavirüs riski durumuna ulaşılıyor ve sistem, çıkan sonuca göre vatandaşa yönlendirmede bulunuyor.

KORONOVİRÜS TESTİ İÇİN GİRİŞTE İSTENİLEN BİLGİLER ŞUNLAR 

*TC KİMLİK NO *BABA ADINIZ *DOĞUM YILINIZ *TELEFON NUMARANIZ (Telefon numaranız acil bir durumda size daha kolay ulaşılabilmek için istenmektedir.)

Bu bilgilerle sisteme giriş yaptıktan sonra Sağlık bakanlığı'nın devreye soktuğu korona virüs testinizi kolayca yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken size sorulan sorulara doğru cevaplar vermek.

SİSTEME GİRİŞ YAPMAK İÇİN


Yorumlar